Δημοσίευση Εξαιρετικών Ερευνών

Δημοσίευση Εξαιρετικών Ερευνών

Ο οργανισμός DiRECT έχει αποδείξει ότι είναι δυνατόν να τοποθετηθεί ο διαβήτης τύπου 2 σε ύφεση χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα διαχείρισης βάρους με διατροφικές φόρμουλες και διατροφή χαμηλών θερμίδων. (Αυτό είναι μόνο ένα από τα σπουδαία πράγματα που κάνει η The 1:1 Diet από το Cambridge Weight Plan.)

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι περισσότερα από το ένα τρίτο των ατόμων που έκαναν δίαιτα και έχασαν πάνω από 10 κιλά με το πρόγραμμα κατάφεραν να βάλουν τον διαβήτη τους σε ύφεση.

Πολύ εντυπωσιακό, έτσι; Είμαστε σίγουρα περήφανοι για αυτά τα αποτελέσματα!

Ο καθηγητής Anthony Leeds, Ιατρικός Διευθυντής στη The 1:1 Diet από το Cambridge Weight Plan, δήλωσε: "Είναι υπέροχο να βλέπουμε περαιτέρω στοιχεία ότι ο διαβήτης τύπου 2 μπορεί να αντιστραφεί μέσω σημαντικής απώλειας βάρους. Αυτά τα ευρήματα υποστηρίζονται και από μια άλλη έκθεση που δείχνει ότι τα προγράμματα Πλήρους Αντικατάστασης Διατροφής, σε συνδυασμό με την υποστήριξη ενός προς ένα, είναι ένας αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να χάσετε βάρος και να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα.

«Έχουμε δει εκατοντάδες ανθρώπους στο πρόγραμμα μας που αντέστρεψαν με επιτυχία τον διαβήτη Τύπου 2, διατηρώντας συγχρόνως την απώλεια βάρους τους. Και αυτό όλο γίνεται μέσα από ένα απλό πρόγραμμα λήψης προϊόντων χαμηλών σε θερμίδες και υποστήριξης ενός προς έναν από έναν Σύμβουλο. "

Ωστόσο, μην πιστεύετε απλά τα λόγια μας για αυτό, δείτε τα αποτελέσματα εδώ:

Γιατί είμαστε τόσο ξεχωριστοί

Έχουμε τα 3 Π μας. Τα Προϊόντα μας (τα οποία η έρευνα δείχνει ότι πραγματικά δουλεύουν) και το Πρόγραμμα μας. Αλλά το πιο σημαντικό, έχουμε το Προσωπικό μας, τους ανθρώπους μας… Οι Σύμβουλοι που υποστηρίζουν τα άτομα που ακολουθούν την δίαιτα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους για την απώλεια βάρους. Οι Σύμβουλοι είναι το τελικό μαγικό συστατικό μας για μια πραγματικά επιτυχημένη δίαιτα - είναι σαν να έχετε τη δική σας μαζορέτα, που σας παρακινεί να προχωρήσετε όποτε τα πράγματα γίνονται δύσκολα (κάτι που συμβαίνει με όλες τις δίαιτες!).

Σεμινάριο Διαβήτη στο ΗΒ

Το Συνέδριο Diabetes UK δημιουργήθηκε για επαγγελματίες υγείας, ειδικά για εκείνους που διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στη διάγνωση και / ή θεραπεία ή συμβολή στη θεραπεία του διαβήτη και των άλλων προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με αυτό.

Αυτά τα νέα ενημερωμένα δεδομένα έρευνας (η οποία πραγματοποιήθηκε με τη χρήση των προϊόντων που έχουμε κατασκευάσει) θα παρουσιαστούν στη διάσκεψη. Μας ενημερώνουν επίσης για κάποια νέα αποτελέσματα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των προϊόντων μας στην αναστροφή του διαβήτη.

Θα υπάρξουν πολλές ομιλίες στη διάσκεψη από πολλούς από τους κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο σχετικά με τον διαβήτη, την παχυσαρκία και τις μεταβολικές παθήσεις, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις καθώς και τον τρόπο θεραπείας τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν τις σκέψεις τους και να μοιραστούν τις γνώσεις τους με 3000 άλλους ειδικούς για το διαβήτη και επαγγελματίες και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα πάνω από 500 νέων σχετικών με το διαβήτη μελετών.

Βρείτε Σύμβουλο

Χρησιμοποιήστε τον διαδραστικό μας χάρτη και μιλήστε με έναν Σύμβουλο σήμερα.

Χρειάζεστε να χάσετε βάρος;

Βρείτε το ΔΜΣ σας εδώ με τον διαδικτυακό μας υπολογιστή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα:

Διαβάστε επίσης:

Blog

The 1:1 Diet – Evidence-Based, Dietary Intervention for Diabetes

The 1:1 Diet has been shown in gold-standard, randomised, controlled trials to be effective in pre-diabetics, diabetics and those with …

Research

Statement – The 1:1 Diet vs Weight-Loss Drugs

“I would point out several important reasons why The 1:1 Diet is superior to these new weight-loss drugs. Firstly, weight …

Blog

Fertility and The 1:1 Diet

It is already established in the scientific literature that losing weight is one treatment that improves fertility and we’ve had …

Blog

Dear Healthcare Professional,

Please find below the History, Effectiveness & Evidence for The 1:1 Diet… The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan have …

elEL